Työntekijöiden suojaus sään vaikutuksilta
mahdollistaa työn jatkumisen aikataulussa
vallitsevasta kelistä huolimatta ja lisää
tyytyväisyyttä ja turvallisuutta.

Tehokas rakennusaikainen varastointi
ja työmaalla käytettävien materiaalien
suojaus sääolosuhteilta vähentää
hävikkiä ja varkausriskiä

Työmaalla käytettävien koneiden suojaus
pitää koneet käyttökuntoisina ja tarjoaa
tilat niiden huoltamiseen sekä  tarvikkeiden
ja varaosien säilytykseen.

Suojarakenteilla voidaan varjella
sekä rakennuskohdetta pölyn ja lian
vaikutuksilta että kohteen ympäristöä
töistä johtuvilta haittavaikutuksilta.

Sääsuojauksen ammattilainen

Suojaa työkohde, materiaalit ja työntekijät tuulelta, sateelta, lumelta, jäältä ja pakkaselta sekä myös liialta auringonvalolta, jolloin työ sujuu aikataulussa ja keskeytyksettä kaikissa olosuhteissa. Pölyä aiheuttavissa kohteissa sääsuoja toimii myös pölynsuojana sekä kohteelle, että ympäristölle.
Coverhallilta saatte myös halliratkaisut esimerkiksi rakennusaikaista materiaalisuojausta, logistiikkaa tai konehuoltoa varten. Kauttamme saatte aina teille parhaimmin soveltuvan suojausratkaisun sekä halutessanne myös asennuksen sekä rakennusaikaisen huollon. Tarjoamme myös suunnitteluapua pitkällä kokemuksella yhteistyöverkostomme arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden toimesta.

Osaava kumppani

Coverhallilla on pitkä kokemus vaativista asennusurakoista ja tiukan aikataulun kanssa työskentelystä. Kanssamme toteutat projektisi laadukkaasti ja itsenne näköisesti.

Laadukkaat tuotteet

Edustamme alan tunnetuimpia ja laadukkaimpia tuotteita ja yrityksiä. Kauttamme saat aina kestävän ratkaisun, yksilöllisten tarpeidenne mukaisesti.

Elinkaariajattelua

Saat kauttamme halutessasi myös asennuksen ja käytön aikaisen huollon. Ja mikäli käyttötarpeesi muuttuu, voidaan halli tai teltta siirtää uuteen sijaintiin tarvittaessa.

TOTEUTUKSIAMME

Olemme toteuttaneet sääsuojauksia mm. uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin, silta- ja tietyömaille sekä maanrakennuskohteisiin. Sääsuojan käyttö työkohteessa vaikuttaa merkittävästi työn laatuun, työskentelymukavuuteen ja työturvallisuuteen. Henkilöstö pysyy tyytyväisenä ja työalue kuivana jolloin työtkin valmistuvat ajallaan.

Voit tutustua toteutuksiimme oheisesta kuvagalleriasta. Avaa kuvat suuremmiksi klikkaamalla niitä.

Uutisia

Osaava kumppani

Coverhallilla on pitkä kokemus vaativista asennusurakoista ja tiukan aikataulun kanssa työskentelystä. Kanssamme toteutat projektisi laadukkaasti ja itsenne näköisesti.

Kysy lisää tuotteistamme